Ajankohtaista

Parturi-kampaaja työtä kun ei opi kuin tekemällä! Nyt on hyvä mahdollisuus päästä opiskelijan penkkiin myös Nina's parturi-kampaamossa.
Kuten kuvasta näkyy, Pihlalla on taito jo aika hyvin hyppysissä!
Kipin kapin aikoja varaamaan www.pkninas.fi
16.6. 2022 Nina on sairauslomalla ainakin elokuun puoliväliin saakka. Saija ja Roosa palvelevat normaalisti. 

 Saija lomailee 1.-17.7.2023


12.3.2023 

9.3.2023

Ihanat asiakkaamme! 

Olen nyt päättänyt terveyssyistä vähentää niin paljon töitäni kuin taloudellisesti se on mahdollista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että toistaiseksi en ota vastaan, kuin vakioasiakkaitani. Enkä ota varauksia montaa kuukautta eteenpäin. Haluan elämääni spontaaniutta, enkä kulkea joka hetki kalenterin kanssa. Toivon, että ymmärrätte päätökseni. Toivon myös, että nekin, jotka minulle ei saa nyt aikaa kävisivät Saijalla. Hän on loisto tyyppi ja loistava parturi - kampaaja @hiuskoukussa . ❤️🙏

-Nina-


Nina ja Marju kävi Helsingissä koko päivän koulutustapahtumassa 15.10.2022.
Olipa kiva korona vuosien jälkeen olla livekoulutuksessa jälleen. Saatiin tutustua uutuus tuotteisiin ja nähtiin alan mestareita lavalla, sekä tietenkin upeita hiusmalleja. Varmasti sieltä tarttui jotain vinkkejä omaankin työskentelyyn. 


Heippa olen Saija, kohta kaksi vuotta sitten valmistunut parturi-kampaaja. Ennen tätä alaa pakersin lähes 10-vuotta ravintolatyöntekijänä eripuolilla Joensuuta.Parturi-kampaajaksi valmistuttuani työskentelin sopimusyrittäjänä parturi-kampaamo Taigalla tänne saakka.
Olen tehnyt Nina'silla työharjoittelun kesällä 2020 ja nyt palaankin innoissani tänne työntekijänä. Hiukset ja asiakaspalvelu ovat olleet minulle lähellä sydäntä aina ja tällä alalla voi tosiaan yhdistää molemmat. Erityisesti pidän sekä vaalennus- ja raidoitustöistä, että värihommista ylipäätään. Töitäni pääsee kurkkimaan instagramissa @hiuskoukussa.
Nähdään 17.10 alkaen.❤️

Lomatiedotus:

NINA LOMAILEE 24.8-4.9 VÄLISEN AJAN. 
17.5.2022 

KAIKKI FOUR REASONS TUOTTEET  OTA 3, MAKSA 2! Tarjous voimassa 6.6 saakka. 

Nyt jos koskaan kannattaa tuotevarastot täydentää laatutuotteilla ❤️


Ihana Emilie on tekemässä viimeistä harkkajaksoaan meillä maanantaista 11.4 alkaen. Hänen on tarkoitus valmistua kesäkuun alussa 👏
Emilielle voi varailla aikoja hiustenleikkauksiin, hoitoihin, kampauksiin, värjäyksiin sekä perusraidoituksiin. Emilien töistä - 40% normaalihinnasta (poislukien Ripset&kulmat, Emilie on kosmetologi, joten nämä palvelut norm. hinnalla.) Muistattehan varatessanne aikaa opiskelijalle, että heillä ei ole vielä samaa kokemusta, taitoa ja nopeutta kuten vuosia alalla olleella. Eli esimerkiksi suuret raidoitus/vaalennustyöt kannattaa suosiolla jättää kokeneemmalle konkarille. Myös aikaa töihin menee opiskelijalla hiukka kauemmin.
Tervetuloa palveltavaksi 💇‍♀️💆‍♀️


Haluamme kantaa kortemme kekoon myös yrityksenä. Työharjoittelijamme Neea tekee meillä töitä 2-3 päivää viikossa. Lahjoitamme Neean kassaan tekemät rahat lyhentämättömänä SPR:n katastrofirahastoon Ukrainan sodasta kärsiville. Kerron lahjoitettavan summan 4.4 maanantaina. 
Rohkeasti siis harjoittelijan penkkiin, myö ammattilaiset kyllä pidetään hommaa silmällä ja autetaan jos tarvetta! Tehdään yhdessä hyvää!2.11.2021

Emilie aloittaa 7 viikon työharjoittelunsa Nina's parturi-kampaamossa maanantaina 8.11.Emilie on 21- vuotias kosmetologi ja opiskelee nyt parturi-kampaajaksi. Hänen on tarkoitus valmistua keväällä 2022. Kaikki Emilien tekemät työt - 40% normaalihinnasta, aikoja voi varata soittamalla ja joitain aikoja on nettiajanvaraukseenkin jo avattu. Kannattaa kuitenkin muistaa, että töihin menee normaalia pidempään, eli kiire ei saa olla 😅😊 Aivan mahtavaa kuitenkin olisi, että Emilie saisi mahdollisimman paljon harjoitusta jakson aikana. Rohkeasti siis vain asiakkaaksi


23.10.2021

Kampaamolla on myynnissä nyt myös Hopea-Puron koruja ❤️ Näillä koruilla kelpaa juhlia pikkujoulut ja kaikki muutkin juhlat. Koru on myös hyvä lahjaidea ❤️

Meiltä löytyvät Hopea-Puron korut ovat koruterästä tai hopeoituja.

Koruteräksisillä koruilla saat mukavaa piristystä päivääsi pikkurahalla ilman huolta allergioista. Korujen hoito on helppoa ja ne kestävät käyttöä vuodesta toiseen. Teräs ei myöskään ruostu tai naarmuunnu helposti.
Koruteräksisissä koruissa käytetään koristekivinä pääasiassa synteettisiä kiviä, eli zirkoneita. 
Teräksen valmistuksessa ympäristön kuormitus jää vähäisemmäksi, sillä sen valmistusprosessi kuluttaa vain vähän energiaa eikä siitä synny juurikaan jätettä. Terästä voidaan myös kierrättää. Hopea Puron teräskoruilla on vähintään vuoden takuu. 

Hopeoitu koru pysyy pitkään kauniina ja ilahduttaa omistajaansa, kun sitä muistaa hoitaa oikein, eikä sen kanssa kannata mennä suihkuun, hikoilla tai saunoa. Hopeoidut korunosat kuluvat vähitellen käytössä ja alta paljastuu mahdollisesti pintaväristä poikkeavan metallin väri. Hopea-Puron hopeoitujen korujen pinnoituksen alla on messinki ja ne ovat EU:n lainsäädännön mukaisesti nikkelivapaita.
20.7.2021

Uudistuminen ja uudistaminen ei ole ihan ilmaista, tukkurit ilmoittivat hinnankorotuksista ja kaikenmaailman tellit, lellit ja yellit on jälleen nousseet vuosittaisilla indeksikorotuksilla... Niimpä meidänkin täytyi vähän fiksailla hinnastoamme kuluihin sopivaksi. Hinnasto tulee voimaan 1.8.2021. 


KANTA-ASIAKASKORTILLA KAIKKI TUOTTEET - 10% normaalihinnasta vain 19.-22.7.2021! 


7.3.2021

Vihdoinkin valmista 👏🥰 Uusi liikkeemme on valmiina ottamaan vastaan ensimmäiset asiakkaat maanantaina! 

Tervetuloa! 


28.2.2021

Kiitos kaikille palautekyselyymme vastanneille 😊 Kyselyn mukaan olemme nähtävästi hoitaneet hommamme mallikkaasti. Toiveina vastanneilla oli mm. lisää muutos kuvia ja kuvia yleensäkin töistämme, sekä tuote-ja palvelu-esittelyjä sosiaaliseen mediaan. Koitetaan siis aktivoitua siinä vieläkin enemmän 👏 Myös ilmaiset parkkipaikat toteutuu uusissa tiloissa, niitä on tienvarressa Pohjolankadun varrella. Yleisesti ottaen, palautteiden perusteella voimme siis jatkaa aikalailla samaan malliin kuin ennenkin 😊💇‍♀️

Kahden tuotepaketin onnekkaat voittajat on arvottu ja heille ilmoitetaan tekstiviestillä ensiviikolla.

 


26.2.2021

 Viimeinen työpäivä Kettuvaarantiellä takana. Uudet tuulet puhaltavat Nina's parturi-kampaamossa, kun muutamme viikon 9 aikana uusiin tiloihin Karsikon Pajakadulle. Kampaamo on suljettuna 1.-7.3 välisen ajan.   Muuttopuuhiamme voit seurata Facebook- ja instagram-sivuiltamme. 

Sorvin ääreen palaillaan jälleen 8.3 klo 9. 14.2.2021

 Moikka!

Kampaamo käynti voi varmasti joidenkin mielestä tuntua aika arvokkaalta välillä, mutta alla olevassa jutussa kiteytetään mielestäni hyvin se mitä kaikkia maksuja yrittäjällä on ja ennen kaikkea se, että tämä on meidän työtä ja meidän on siitä palkka saatava 🙏❤️ Onneksi meillä ei asiakkaat "purnaa" hinnoista kovinkaan usein ja siitä tulee hyvä mieli, tunne, että minunkin työtäni arvostetaan. Kannattaa lukaista tuo juttu, varsinkin, jos kampaamo- käynti tuntuu liian kalliilta 🙈 Luultavasti, kuitenkin suuri osa kampaajista hinnoittelee itsensä aivan kulujensa mukaan, eikä hinnassa ole "ilmaa". Varmasti jokaisen kukkarolle myös löytyy sopiva kampaaja.

Ps. Ollaan muuten super-onnellisia, että olette näin korona-aikanakin meillä käyneet ja näin mahdollistaneet sen, että saamme tehdä edelleen työtä, jota rakastamme ❤️ Kiitos teille ihanat asiakkaamme ja hyvää ystävänpäivää ❤️

~Nina ~

https://www.iltalehti.fi/kauneus/a/10176f5c-8491-4840-a0ad-5f760e9075ed?fbclid=IwAR29IZ6YYCKWKUnm3WH1en3-O8Q1D1PbTMDO7_JrAWK0QLz3l5BsK1N-OGk


 31.1.2021  Tammikuu alkaa olla takanapäin ja muuttomme senkun lähenee, tuskin maltamme odottaa!!!! Haluaisimme nyt saada teiltä asiakkailtamme ja ehkä tuleviltakin asiakkailtamme palautetta meistä ja toiminnastamme. Niimpä olemme luoneet palautekyselyn tänne nettisivuillemme ja toivoisimmekin, että mahdollisimman moni sen kävisi täyttämässä! Palautteen voi antaa nimettömänä, mutta jos haluaa osallistua samalla arvontaan, tarvitsemme puhelinnumeron mahdollista yhteydenottoa varten ( jos arpaonni sattuu suosimaan JUURI SINUA! ) 

Kyselyyn pääset tästä:  Palautekysely helmikuu 2021


1.1.2021 HEI, ME MUUTETAAN MAALISKUUSSA!  Mutta ei onneksi kauas, Pajakatu ykkösestä meidät löytää 8.3.2021 lähtien. Kettuvaarantiellä palvelemme 26.2. asti normaalisti!

Muuton vuoksi olemme kiinni 1.-7.3.2021! 


1.12.2020

Sähköiset lahjakortit kampaamoon nyt saatavilla suoraan sähköpostiisi, vaikka kotisohvalta. Klikkaa alla olevaa linkkiä ostaaksesi lahjakortin:

https://gift-cards.phorest.com/salons/parturikampaamoninas
 28.11.2020 NETTIAJANVARAUS VAIHTUU!

Nettiajanvaraus on poissa käytöstä 28.11. alkaen, uusi ajanvaraus avautuu viimeistään ti 1.12.2020. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. Puhelimen ääressä ollaan jälleen maanantaina 30.11 klo 10.20.9.2020
OLEMME LOMALLA 20.-26.7.2020, jolloin liike suljettuna! 
19.6.2020

19.-21.6.2020 OLEMME SULJETTUNA. Hyvää Juhannusta!

Vko 26 aukioloajat:
22.6 10.30-18.30
23.6 11-18
24.6 10-17
25.6 12-19
26.6 8-14
Marju lomailee 22.-28.6.2020
Liike suljettuna 20.-26.7.2020
18.5.2020 Huomio!!! 

löydät kaikki mahtavat Four Reasons - Tuotteet. 
Käyttämällä alennusko0din: 1389997352 saat alennusta - 10% koko tilauksestasi! 

Tilaamalla verkkokaupastamme tuet myös pientä yrittäjää 🙏❤️

13.3.2020 

PARTURI-KAMPAAMO Nina's TIEDOTTAA:

Hyvät asiakkaamme, 

 koronapandemian ja ulkoministeriön antaman matkustuskieltosuosituksen vuoksi olemme päätyneet seuraavaan ratkaisuun: Emme tällä hetkellä pysty palvelemaan asiakkaita, jotka ovat viimeisen kahden viikon aikana matkustaneet ulkomailla. Näin pidämme omasta ja toistemme terveydestä huolta.

Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme ja Facebookissa, joten niitä kannattaa seurailla.
-Nina&Marju
11.3.2020 Huolehditaanhan toinen toistemme terveydestä, me emme tule kipeänä töihin ja te ette tule kipeänä asiakkaaksi 🤒 Vaikka ajan peruminen on aina harmittavaa, yritämme mahdollisuuksien mukaan etsiä  uuden ajan tilalle. Toivomme kaikille mahdollisimman tervettä kevään odotusta! 
1.3 on nettiajanvaraukseen ja hinnastoon tehty pieniä muutoksia. Aikaa varatessa kannattaa ottaa huomioon, että värikäsittelyt EIVÄT SISÄLLÄ ENÄÄ LEIKKAUSTA automaattisesti, vaan leikkaus on varattavissa värin yhteyteen lisäpalveluista. Lukekaa siis huolella palveluiden kuvaukset 😊
26.2.2020 NYT LÄHTEE TUOTTEET EDULLISESTI! VOIMASSA NIIN KAUAN KUN NIITÄ RIITTÄÄ. Hae pian omasi, niin saadaan hyllyyn tilaa uusille 😊
18.1.2020 Four Reasons Pron huippu tarjous, OSTA 2, SAAT KOLMANNEN KAUPAN PÄÄLLE.


12.1.2020 Hyvää alkanutta vuotta 😊

Vuosi on hyvä aloittaa esimerkiksi kouluttautumalla, syventämällä vanhoja taitoja ja opiskelemalla uutta. Nina piipahti lauantaina Lash Loversin Quick Lash & Brow -koulutuksessa. Lue lisää palvelut -osiosta tai piipahda liikkeellä niin kerron lisää. 

22.12.2019

Kampaamon tonttutytöt toivottaa Hyvää Joulua ja jäävät viikon mittaiselle lomalle. 

Palaamme töihin maanantaina 30.12 klo 9.

20.10.2019

Viikonlopun Beauty Pro messuilta, mukaan tarttui kasa ihania BPhairin scrunchieita ja pinnejä 🥰 Tule tsekkaamaan valikoimamme. 


 

Four Reasons color mask uudistuu lokakuussa. Ihania uusia sävyjä sekä shampoissa, että värjäävissä tehohoidoissa. Tulossa myös meille 💖
Katso video ja osallistu kilpailuun, voit voittaa hemmottelupäivän kahdelle tai ihania uutuustuotteita 💖

19.9.2019

HUOM! Poikkeusaukioloajat viikolla 39! Ma-ke 9-17, to 11.30-20 ja pe 10-19 

13.9.2019 

OLEMME MESSUMATKALLA 18.-20.10.2019 Helsingissä. Tämän ajan liike on suljettuna. Aikoja voi silloinkin varata nettiajanvaruksesta :)

9.9.2019

Nina on lomamatkalla vko 39, mutta Marju palvelee asiakkaita normaalisti koko viikon 😊

1.9.2019

 Maanantaina 2.9 alamme ottaa varauksia vastaan myös puhelimitse! Pientä viilausta vielä paikka vaatii, mutta tiistaina 3.9 aloitamme jo hiushommat :) Ensimmäisellä viikolla olemme avoinna siis tiistaista lauantaihin. TERVETULOA!


9.7.2019

 Kaikkien 31.8 mennessä ajanvarausohjelmaamme rekisteröityneiden kesken arvomme yhden 50€ lahjakortin ja 2 tuotepalkintoa . Voit rekisteröityä tästä linkistä : ninas.asioi.fi/ajanvaraus


3.7.2019

 Avaamme Karsikon Kettuvaarantiellä syyskuun alussa! Odotellessa käy tykkäämässä meistä facebookissa https://www.facebook.com/pkninas/

Aikojakin voi jo syksylle varailla nettisivujen AJANVARAUS osiossa.