MEIDÄN TIIMI

Nina Davidsson

Omistaja, parturi-kampaaja/ kampaajamestari

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi Joensuussa 2001.

Asun  Kulhossa aviomiehen, kahden teinin ja kolmen kissan kanssa.

Urani alkoi heti valmistumisen jälkeen Joensuun keskustan City Alexanderissa, jossa tutustuttiin Marjunkin kanssa. Sieltä matka jatkui Parturi-kampaamo Maretiin tuolivuokralle.

Kuopuksen syntymän jälkeen 2009 lähdin tuolivuokralle Lehmon Salon Maiaan, jonka omistaja minusta tuli 2010 kesäkuussa.  

Sopivan liiketilan löydyttyä lähempää kotia, ajatus sen "alusta asti ikioman kampaamon" perustamisesta alkoi houkutella. Näin sai alkunsa Parturi-kampaamo Nina's. 

Minusta parasta kampaajan työssä on ihanat vakioasiakkaat, rohkeat muodonmuutokset ja hiustenpidennykset. Olen myös kiinnostunut hiusten ja hiuspohjan ongelmista ja niiden hoitamisesta. 
Vahvuudekseni tunnen nimenomaan naisten hiusten  leikkaukset ja värjäykset. 

Aloitin kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon opinnot Savon ammattiopistossa syksyllä 2020 ja maaliskuussa 2022 valmistuin kampaajamestariksi! 

Saija Koukkunen

Parturi-kampaaja 

Heippa olen Saija, kohta kaksi vuotta sitten valmistunut parturi-kampaaja. Ennen tätä alaa pakersin lähes 10-vuotta ravintolatyöntekijänä eripuolilla Joensuuta.Parturi-kampaajaksi valmistuttuani työskentelin sopimusyrittäjänä parturi-kampaamo Taigalla tänne saakka.
Olen tehnyt Nina'silla työharjoittelun kesällä 2020 ja nyt palaankin innoissani tänne työntekijänä. Hiukset ja asiakaspalvelu ovat olleet minulle lähellä sydäntä aina ja tällä alalla voi tosiaan yhdistää molemmat. Erityisesti pidän sekä vaalennus- ja raidoitustöistä, että värihommista ylipäätään. Töitäni pääsee kurkkimaan instagramissa @hiuskoukussa.
Nähdään 17.10 alkaen.❤️

Marju Havukainen

parturi-kampaaja, kynsiteknikko

Moi! Mie oon Marju :)

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2002 jolloin aloitin työskentelyn Alexander Salongeissa Joensuussa.

Parin vuoden työskentelyn jälkeen perustin ensimmäisen oman kampaamoni Kanervalaan 2004,  jota pyöritin seuraavat 8 vuotta. 

Lasten saannin jälkeen siirryin sopimus- yrittäjäksi. 

Valmistuin Bio Sculpturen lisensioduksi kynsiteknikoksi helmikuussa 2017. 

Rakastan työtäni ja sen monipuolisuutta!

HUOM! Marju tekee lokuusta 2022 alkaen parturi-kampaajan töitä vain osa-aikaisesti.