Palvelumme

Kampaamopalvelut

Kampaamopalveluihimme kuuluu erilaiset hiustenleikkaukset ja hiustenvärjäykset eri tekniikoilla. Värjäyksissä käytämme Suomessa kehitettyjä värisarjoja Four Reasons Luximaa ja Optimaa. Optima on hajusteeton ja vegaaninen. Kiharoiden tekemiseen käyttämämme täysin hajusteeton ja ammoniakiton Multiwave Sensitive -sarja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi herkemmille asiakkaille kauniiden, joustavien kiharoiden luomiseen. Kihara käsittelyjä teemme vain lyhyisiin ja puolipitkiin hiuksiin. 

Värikäsittelyjä emme tee alle 16-vuotiaille.

Parturipalvelut

Parturipalveluihin kuuluu erilaiset hiustenleikkaukset, väri- ja kiharakäsittelyt. Lisäksi parran- ja viiksienmuotoilu onnistuu konetta ja saksia käyttäen. Emme tee parranajoja veitsellä.

Hiustenpidennykset

Teemme hiustenpidennyksiä erilaisilla tekniikoilla vuosien kokemuksella.

Käytämme pidennyksissä aina 100% remyhiusta, jossa hiustensuomut ovat oikein päin. 

Oikein ja huolella tehtynä sekä hyvin hoidettuna pidennyksiä ei huomaa, eivätkä ne vahingoita omaa hiusta.

Ripset&kulmat

Lisäpalveluina teemme ripsien- ja kulmien värjäystä, sekä kulmien muotoilua. 

Meiltä myös:

Lash Loversin QUICK LASH & BROW LIFT-palvelut

 *Quick Lash lift eli ripsien kestotaivutus on palvelu, jossa luonnonripsiin saadaan lisää kaarevuutta ja näyttävyyttä. Kestovärjäys sisältyy hintaan.

Kestotaivutus kestää ripsellä sen elinkaaren (joka voi vaihdella 8-20vko), mutta täytyy muistaa, etteivät ripsetkään kasva samanaikaisesti, vaan niitä on kokoajan eri kasvuvaiheessa. Jos taivutusta halutaan ylläpitää, niin sopiva "huoltoväli" on 6-8vkoa.


* Quick Brow Lift- palvelu tarkoittaa käytännössä kulmien pitkäkestoista muotoilua, jossa kulmakarvat asetellaan siten, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Laminointi toteutetaan samoilla tuotteilla, kuin Quick Lash Lift. Laminointipalveluun kuuluu myös kulmien värjäys. Hoito säilyy kauniina kulmissa n. 2-5vkoa.Kynnet

Kynsiteknikkomme Marju tekee geelikynnet Bio Sculpturen tuotteilla. 

Se on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsisarja.

Joustava ja luonnollinen tuotesarja tukee kynnen luonnollista kasvua, eikä vahingoita omaa kynttä missään työvaiheessa. Bio Sculpture -geelillä voimme huolitella kynnet kauniiksi kaikkiin elämäntilanteisiin. Teemme pidennykset ilman liimoja vain geelin, ja tarvittaessa silkin avulla, joten pystymme välttämään ylimääräisiä allergeeneja ja tarjoamaan terveellisemmän ja hellävaraisemman tavan hoitaa kynsiä. Tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla ja ne sopivat myös vegaaneille.